Gratis Kerstconcert

Zangvereniging Caecilia bereidt zich voor op het Kerstconcert wat zal plaatsvinden bij Het Swaantje op woensdag 19 december om 20.00 uur. Je bent van harte welkom en breng gerust nog meer publiek mee, het is tenslotte gratis. Het concert zal ongeveer anderhalf uur duren en je hoort dan Kerstliederen uit verschillende landen. Na het concert is er gelegenheid om een drankje ( voor eigen rekening) te doen.

Het Kerstconcert is ter afsluiting van een geslaagd 2018. Dankzij het gastzangers project hebben zes nieuwe koorleden de zangvereniging het afgelopen jaar versterkt. Door de inzet van dirigent Peter en de begeleiding van Alex heeft de vereniging geslaagde uitvoeringen kunnen geven. Om een hoogtepunt te noemen: het concert samen met het Genneps Vocaal Ensemble in de Gennepse kerk.

Ook in 2019 staan er weer mooie activiteiten op het programma. Zondag 17 maart is Caecilia een van de 28 koren die zullen optreden in de Vereniging in Nijmegen, tijdens "Podium voor de Stad". Begin juli bezoeken we Norbertushof waar we verschillende liederen uit ons veelzijdig repertoire gaan zingen In de eerste helft van november volgt het najaars concert met een gastoptreden van de Walsbergse Zangvereniging uit Deurne.

We wensen onze Vrienden en alle andere fans, gezellige kerstdagen en een gelukkig, vredig, gezond en muzikaal 2019 toe! 

 

free joomla template
template JoomSpirit